PostiPst

OHJAA OSTOKSESI MAKSUTTA MIHIN HALUAT 

Tiesitkö, että voit helposti ohjata verkko-ostoksesi sopivimpaan Postin palvelupisteeseen? Maksuttoman Oma noutopiste-palvelun avulla pääset itse valitsemaan, mistä pakettisi noudat. Kasvava verkostomme palvelee yli 2200 pisteessä, ja pelkästään pakettiautomaatteja on Suomessa jo 1400. Niiden avulla hoidat asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Näin saat Oman noutopisteen käyttöön älypuhelimella:

  1. Lataa OmaPosti-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. 

  2. Kirjaudu ja tunnistaudu.

  3. Valitse sinulle paras automaatti sovelluksen Oma noutopiste -kohdasta.

 Jatkossa verkkokauppaostoksilla muista valita toimitustavaksi "Nouto postista", niin ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.

iphone_lataus           android_lataa

 
Näin saat Oman noutopisteen käyttöön Postin verkkosivulla:

Voit myös ottaa Oman noutopisteen käyttöön verkkosivullamme:

  1. Kirjaudu Oma noutopiste -palvelun käyttäjäksi. Tarvitset Postin käyttäjätunnuksen, jonka voit tarvittaessa luoda samalla. 

  2. Lisää palveluun matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

  3. Valitse sinulle mieluisin Postin pakettien noutopiste.

  4. Tallenna tiedot.

 Jatkossa verkko-ostoksia tehdessäsi muista valita toimitustavaksi "Nouto postista", niin ohjaamme pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.


Huomioithan, että myös osa ulkomailta saapuvista paketeista ohjautuu valittuun noutopisteeseen, mutta eivät kaikki. Tähän vaikuttaa verkkokaupan käyttämä toimitustapa. Huomaathan, että osa lähettäjän paketille valitsemista lisäpalveluista voi myös estää ohjauksen, koska palvelua ei voida toteuttaa pakettiautomaatilla. Tällainen on esimerkiksi Kirjaaminen -lisäpalvelu. Jos muutat, saat Postilta automaattisesti sähköpostimuistutuksen siitä, että oma noutopiste kannattaa päivittää. Jos noutopiste, kuten posti tai pakettiautomaatti lakkaa, ohjauksesi purkaantuu ja saat tästäkin tiedon sähköpostilla.