Postia sinulle

Lankut natisevat, pilvenhattarat punertavat

20.2.2019

  Erämaasilta Suomussalmella on täynnä tunnelmaa: ympärillä avautuu peilityyni metsälampi, taivaalla hehkuu purppuranpunainen pilvivyö. Puut seisovat vakaina, tuulet ja tuiskut kokeneina. Lankut natisevat askelten alla, kun matka taittuu eteenpäin. Missä on se silta, jossa sinun mielesi lepää ja..

Matti Pikkujämsän ystävänpäiväpostimerkit menevät tunteisiin

29.1.2019

Tämänkeväiset ystävänpäiväpostimerkit kuvaavat eri-ikäisten ihmisten välistä ystävyyttä ja yhdessä tekemistä. Sympaattiset postimerkit on suunnitellut taiteilija Matti Pikkujämsä, joka tunnetaan mm. lehti- ja kirjakuvituksistaan sekä muotokuvistaan.

Pilviä saaristossa -postimerkki valittiin maailman parhaaksi kansainvälisessä Nexofil-kilpailussa

4.1.2019

Postin julkaisema luontoaiheinen Pilviä saaristossa -postimerkki valittiin maailman parhaaksi espanjalaisen El Eco -lehden järjestämän Nexofil-kilpailun pääsarjassa. Palkinto jatkaa hyvää sarjaa suomalaisten postimerkkien menestykselle kansainvälisissä kilpailuissa.

Paketillinen joulumieltä perille sutjakkaasti – näin se käy

18.12.2018

Joululahjojen lähettäminen alkaa käydä kaiken aikaa ajankohtaisemmaksi aaton häämöttäessä jo kulman takana. Postin pakettipalvelut ovat näppärä apu joulukiireiden keskelle, sillä paketin pystyy tekemään lähetystä vaille valmiiksi verkossa Posti.fi:ssä tai OmaPosti-sovelluksessa. Käytännössä se..

Joutuin joulupöytään - viime hetken kortit matkaan 21.12.

18.12.2018

Nyt joulu on jo lähellä. Tämän vuoden kalenteripäivät antavat aikaa kodin valmisteluihin, piparkakkujen leivontaan, ruoanlaittoon ja toivottavasti myös jouluiseen tunnelmointiin. Joulukorteille aikataulu on vähän haastava, aatto kun osuu vasta maanantaiksi. Kun äkkiä huomaat, että vielä muutama..

Lucian päivästä eteenpäin, leppoisasti edelleen

14.12.2018

13.12. on ihailtu Luciaa kynttiläkruunuineen ja tiedetään, että joulukuu lähestyy puolta väliä. Nyt ovat jouluvalmistelut hyvässä vauhdissa ja viimeistään toisena adventtina pistetään korttiasioissa töpinäksi. Kotimaan ikimerkillä kortteja ehtii postittaa vielä monta päivää. Postimerkkejä kannattaa..

Joulunpunaa ja läsnäoloa - näin Posti.fi on varautunut jouluun

14.12.2018

Joulu on Postille vuoden kiireisintä aikaa, mikä näkyy myös Posti.fi:n kävijämäärissä: marras-joulukuussa verkkosivuilla on vieraillut noin 2 miljoonaa henkilöä kuukaudessa. Mutta miten Posti.fi on varautunut joulun vilkkauteen? Postin Asiakaskanavat-yksikön digitaalisten kanavien vetäjä Toni..

73-vuotias Marja  jatkaa töitään  varhaisjakelussa vielä pitkään

12.12.2018

  Marja Vilppulalle Helsingin öiset kadut ovat tuttuakin tutummat. Hän on jakanut sanomalehtiä Postin varhaisjakelussa yli 30 vuotta -  ensin Oulunkylässä, nykyään lähinnä Töölössä. Monella postilaisella on takanaan pitkä työura, mutta Marja on poikkeus monellakin tapaa. Ensinnäkin hän jäi..

Jokainen kortti tuo ilon

10.12.2018

Posti ja IRO Research tiedustelivat lokakuussa tuhannen suomalaisen mielipidettä joulukorttien asemasta joulutervehdyksissä. Vastausten perusteella joulukorttien taika ei ole hälvennyt: kaksi kolmasosaa suomalaisista (66 %) aikoo tänäkin vuonna postittaa joulukortteja tai -kirjeitä. Tärkeimmäksi..

Edullisesti ennen joulukiireitä!

4.12.2018

Meille jouluihmisille joulu alkaa jo marraskuussa, tai ennen. Jouluvalot luovat kirkkautta lohduttomaan loppusyksyyn ja idyllisten joulukorttikuvien ottamiseksi voi syystäkin laittaa koristeet esille. Joulukorttien askartelu, se tuo takuuvarmasti jouluista tunnelmaa kotiin.    Jouluaskartelun tulos..