23.5.2019

 

Laulujoutsen_800_banneri

Kevät, mikä ihana aika vuodesta. Luonto puhkeaa kukkaan, puissa vihertää ja aurinkokin jo lämmittää. Varma kevään merkki ovat myös laulujoutsenet, jotka ovat palanneet talvehtimasta takaisin Suomeen viettämään kesäpäiviään. Nämä kaulailevat laulujoutsenet äänestettiin vuoden 2018 kolmanneksi kauneimmaksi postimerkiksi. 

Tiesitkö, että laulujoutsen solmii elinikäisen suhteen kumppaniinsa? Huhtikuussa joutsenparit palaavat pesimäpaikoilleen, ja kesäkuussa voikin jo nähdä laulujoutsenten poikasia tutustumassa uuteen elinympäristöönsä.

Osallistu Postin luontopolku -arvontaan Postin Facebookissa tai Instagramissa kommentoimalla Laulujoutsen-julkaisuun, missä olet viimeksi nähnyt joutsenia. Osallistujien kesken arvomme Erik Bruunin suunnittelemia laulujoutsenta kuvaavia postimerkkiarkkeja 5 kappaletta. Yksi arkki sisältää 10 merkkiä kahdella eri kuvituksella. Osallistumisaikaa arvontaan on 24.5. klo 12 asti.

Joutsenmerkki_300

Erik Bruunin suunnittelemat laulujoutsen-postimerkit


Kaulailevat laulujoutsenet äänestettiin vuoden 2018 kolmanneksi kauneimmaksi postimerkiksi. Merkin graafisen suunnittelun on toteuttanut Stiina Hovi ja valokuvan on ottanut Mikko Karjalainen.

Aiheet: Hyvä tietää