12.3.2019

 

20181024_150818

Huomenna Helsingin pääpostissa on ilmassa keväistä kukkaloistoa. Suomen Kukkakauppiasliitto on sitonut kukkakehyksen, jonka takana voit ikuistaa keväisen kuvan itsestäsi tai ottaa vaikkapa kaverikuvan ystäviesi tai jonkun sinulle tärkeän ihmisen seurassa. Nyt juhlitaan kevättä, ja se näkyy myös kukkakehyksen värimaailmassa. Oranssia, pinkkiä ja keltaista – ai että, lämpenevät päivät ja loman kutsuhuudot melkein kuuluvat jo.

Jakamalla kuvasi Instagramissa hashtagilla #oranssiaenergiaa olet mukana arvonnassa. Arvomme osallistujien kesken 13.3. julkaistavia Floraalista taidetta -postimerkkivihkoja viisi kappaletta. Yksi vihko sisältää 15 kukka-aiheista kotimaan ikimerkkiä.

Kukkaloiston lisäksi pääset ihastelemaan uusia postimerkkejä, jotka julkaistaan pääpostilla huomenna ensipäivätilaisuudessa klo 13-16. Tutustu uusiin postimerkkeihin >>  


Mitä?
Kukkakehys, jonka takana voit kuvauttaa itsesi ja ystäväsi. Osallistu postimerkkiarvontaan jakamalla kuvasi Instagramissa hashtagilla #oranssiaenergiaa

Missä? Helsingin pääpostissa, osoite Elielinaukio 2

Milloin? Keskiviikkona 13.3. klo 10-20

Miksi? Koska nyt on kevät, ja sitä on syytä juhlistaa yhdessä läheisten kanssa!

 

Postimerkkitaiteilijat Virpi Pekkala, Reima Mäkinen, Paula Salviander ja Klaus Welp ovat paikalla signeeraamassa töitään kello 13-15. Tämä on hieno mahdollisuus tutustua uusien julkaistavien merkkien tarinoihin. Lisäksi paikalla on Suomen Kukkakauppiasliitto esittelemässä toimintaansa.

Aiheet: Hyvä tietää