18.12.2018

Joululahjojen lähettäminen alkaa käydä kaiken aikaa ajankohtaisemmaksi aaton häämöttäessä jo kulman takana. Postin pakettipalvelut ovat näppärä apu joulukiireiden keskelle, sillä paketin pystyy tekemään lähetystä vaille valmiiksi verkossa Posti.fi:ssä tai OmaPosti-sovelluksessa. Käytännössä se tapahtuu näin:

  1. Valitse lähetystapa paketin koon mukaan.
  2. Täytä lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot.
  3. Suorita paketin toimitusmaksu.
  4. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero TAI tulosta osoitekortti valmiiksi pakettiin.

Postin palvelumyyjä Kirsi Kivistön mukaan osoitekortin tulostaminen etukäteen on asiakkaalle nopein ratkaisu.

”Kun osoitekortti on tulostettu ja täytetty etukäteen, asiakkaan ei tarvitse lainkaan jonottaa myymälässä, vaan hän voi vain jättää paketin meille. Vaihtoehtoisesti hän voi hyödyntää toki myös pakettiautomaatteja”, kuvailee Kirsi.

PäiviPylkkänen

Pääpostista pakettiaan noutanut Päivi Pylkkänen suosittelee lämpimästi Postin pakettipalveluja joulukiireiden keskelle.

”Olen erityisen tyytyväinen saamaani palveluun pääpostin pikanoudossa. Kaikki sujui nopeasti ja sutjakkaasti: tarvittiin vain henkkarit, allekirjoitus ja that’s it! Paketti käteen ja menoksi”, iloitsee Päivi.

Paketin vastaanottajan joulukiireitä on myös hyvä kunnioittaa. Fiksua onkin sopia vastaanottajan kanssa ennen lähettämistä, onko paketin nouto automaatista vai myymälästä hänelle mukavampi vaihtoehto.

 

Aiheet: Postin palvelut