4.10.2018
kaisailola

Kirjoittaja: Kaisa Ilola,
johtaja, Postin Asiakaskanavat

 

Olemme olleet läsnä suomalaisten arjessa aina. Niin voi kai sanoa, kun mittarissa on 380 yhteistä vuotta. Juuri nyt, kun verkkokauppaostaminen nopeasti yleistyy, olemme yhä enemmän läsnä joka päivä.

Verkkokaupan pakettien noutaminen ja palauttaminen on tänä päivänä yleisin syy tulla käymään postissa. Mutta miksi pitää tulla juuri tiettyyn postiin, saatat ihmetellä. Ei tarvitsekaan, ainakaan kaikkien lähetysten vuoksi. Postin sovelluksella voit valita omaan tilanteeseen parhaiten sopivan pakettien noutopaikan, vaikka pakettiautomaatin lähikaupasta tai mökkipaikkakunnalta. Tiheä verkosto posteja ja automaatteja yhdistettynä digitaalisiin palveluihin mahdollistaa asioinnin missä ja milloin sinulle sopii.

Poikkea automaatille kotikulmillasi

Me kaikki verkkokaupoissa shoppailijat haluamme mahdollisimman edullisen, nopean ja helpon toimituksen tilauksille. Siksi Postin pakettiautomaatit ovat nopeasti muuttuneet suosituimmiksi pakettien noutopaikoiksi. Vastaamme Postissa tähän tarpeeseen lisäämällä automaattien määrää tuntuvasti. Tulevassa joulusesongissa apunasi on automaatteja enemmän kuin koskaan. Automaatin saa tilattua myös taloyhtiön tai yrityksen tiloihin asukkaiden tai henkilökunnan käyttöön, ihan siihen nurkan taakse.

Myös Postin omat myymälät saavat lähikuukausina pakettiautomaatit. Jyväskylän Postissa otetaan käyttöön 400 lokeron pakettiautomaattikuja parahiksi joulusesonkiin. Myymälämme henkilökunta on auttamassa, jos automaatti on vielä vieras tai tarvitset apua missä tahansa muussa Postin asiassa. Kannattaa poiketa!

Kännykällä ja kasvokkain

Uusi ja edullisin paketin lähettämistapa on Helposti-koodi. Paketin postimaksun voit hoitaa vaikka kotisohvalla verkossa. Ostat Helposti-koodin, kirjoitat sen lähettämäsi paketin päälle ja jätät paketin ilman osoitekorttia automaattiin tai postiin. Helppoa ja vaivatonta! Vielä helpommaksi lähettäminen muuttuu, kun lataat OmaPosti-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

380-vuotias Posti kehottaa siis tarttumaan älypuhelimeen ja ohjaamaan ja lähettämään sillä paketteja!

Saamme koko ajan yhä enemmän lähetyksiä automaattitoimitusten piiriin ja OmaPosti sovelluksen kautta seurattavaksi. Emme kuitenkaan unohda, että älypuhelimien ja verkko-ostosten maailmassa moni tarvitsee toista ihmistä avuksi. Siksi laaja postiverkostomme on paikallaan ja auttamassa jokaista asiakastamme. 

 

Aiheet: Hyvä tietää