Postia sinulle | Ajankohtaista

Ajankohtaista

Janne Laine kuvaa mielen maisemia

24.9.2020

Posti myönsi keväällä vuoden 2020 taidepalkinnon kuvataiteilija Janne Laineelle, jonka töistä julkaistiin syyskuun alussa kaksi postimerkkiä. Merkeissä nähdään suomalainen metsämaisema, joka hehkuu punertavana ja hieman mystisenä. Janne haluaa kuvata töillään mielen maisemia, jotka eivät ole..

Ajankohtaista

Sä muutut - mäkin muutun

12.9.2020

Ajankohtaista

Sä muutut - mäkin muutun

11.9.2020

Tykkäätkö meidän uudesta tyylistä? Toiset tykkää mutta kaikki eivät– sen me tiesimme ennakkoon. Kun valmistelimme ilmeemme ja puhetyylimme muutosta, testasimme näitä useampaan otteeseen etukäteen.  Ilmeestä oli selvästi helpompi pitää, kun taas uusi puhetyyli aiheutti enemmän hajontaa Vajaa..

Ajankohtaista

Laadukas käytetty on uusi normaali – Posti ja Tori helpottavat vertaiskauppaa

17.6.2020

Vastuullisuusajattelun yleistyminen sekä koronakevään kotoilu ovat saaneet suomalaiset siivoamaan komeroitaan ja myymään pois ennätysmäärän käytettyä tavaraa netissä. Suomen vilkkaimmassa verkon kauppapaikassa Tori.fi:ssä omistajaa vaihtavat tuotteet liikkuvat kätevästi Tori-paketteina aina..

Ajankohtaista

Klaus Haapaniemi teki postimerkit lumotun metsän hahmoista

25.5.2020

Toukokuun 6. päivä tuli myyntiin kaksi Klaus Haapaniemen suunnittelemaa koristeellista postimerkkiä, jotka sopivat hyvin kevään onnitteluihin. Monet valmistujaisjuhlat pidetään tänä keväänä koronan vuoksi matalalla profiililla, joten aidossa kirjeessä tai kortissa lähetetyt onnittelu- ja..

Me postilaiset Ajankohtaista

Asiakasneuvojien uusi arki

18.5.2020

Suuret yhteydenottomäärät ja kiireinen työrytmi ovat Postin asiakaspalvelussa työskenteleville perusarkea. Kun kevät toi yllättäen koronan ja verkkokauppaostosten lisääntyminen kasvatti pakettilähetysten määriä joulusesongin tasolle, työskentelyolosuhteet menivät uusiksi.  

Muista ja ilahduta Ajankohtaista

Kevätlorulinnut lensivät postimerkkeihin

8.5.2020

Aika moni meistä tuntee lorun, joka ennustaa muuttolintujen saapumista ja kevään etenemistä. ­”Kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään” toimi inspiraationa myös Oona Himasen suunnittelemiin postimerkkeihin, joiden pääosassa ovat muuttolinnut..