18.12.2018
johanna-rouhe-1401

Kirjoittaja: Johanna Rouhe, jouluntekijä ja
Postin tuotepäällikkö

Nyt joulu on jo lähellä. Tämän vuoden kalenteripäivät antavat aikaa kodin valmisteluihin, piparkakkujen leivontaan, ruoanlaittoon ja toivottavasti myös jouluiseen tunnelmointiin. Joulukorteille aikataulu on vähän haastava, aatto kun osuu vasta maanantaiksi.

Kun äkkiä huomaat, että vielä muutama kortti olisi hyvä lähettää, niin ei paniikkia. Kiireisimmätkin kortit ehtivät yhä jouluksi kahdella kotimaan ikimerkillä, vaikka näin viime tingassa. On tärkeää ilahduttaa ystäviä ja rakkaita, siitä saa itsekin hyvän ja jouluisen mielen.

Viime hetken joulukortti kulkee kahdella kotimaan ikimerkillä (tai vastaavalla postimaksulla 3,00 €), kun viet sen postiin 20. tai 21.12. Ja jos postitat valmiiksi maksetun hyväntekeväisyyskortin, siihen voit lisätä yhden kotimaan ikimerkin, sekin ehtii. 

Näitä viime hetken toimituksia varten teemme Postissa erikseen lajittelu- ja jakelutyötä myös viikonloppuna. Niin saamme kortit joutuin joulupöytään! 

Toimi näin:
• Liimaa korttiin kaksi kotimaan ikimerkkiä (2 x 1,50  tai vastaava summa).
• Vie kortit mihin tahansa postiin sisälle (ei kirjelaatikkoon).
• Ole perjantaina aikatauluista tarkkana, sillä korttien on ehdittävä oman postisi aikataulujen mukaisiin noutokuljetuksiin, ajan näet postisi kohdalta: posti.fi/postit

 

Aiheet: Muista ja ilahduta