Posti logo

Kirjoita tunteesi ystävänpäiväkorttiin, lähetä viimeistään 12.2.

Kaikki ystävät ovat tärkeitä, ja olemme heistä kiitollisia joka päivä.  Ystävyys on arjen yläpuolella eikä ystävien huomioimista kannata jättää kiireen jalkoihin. Kortin lähettäminen vaatii hieman enemmän vaivannäköä kuin klikkaus somessa. Ystävän sydämessä kortilla on sijansa – hassut, kannustavat, rakkaat sanat kortissa on henkilökohtaisempi ja tunteikkaampi tapa näyttää, että välität. Ja mitäpä sitä ei ystävänsä eteen tekisi. 

Ystävänpäivä 2019 1200x400

Matti Pikkujämsän ystävänpäiväpostimerkit menevät tunteisiin

Taitelija Matti Pikkujämsän on kuvittanut omaan persoonalliseen tyyliinsä tämän vuoden ystävänpäivämerkit.  "Jaettu ilo -postimerkkivihkossa kuvataan eri ikäisten ihmisten välistä ystävyyttä. Sympaattisessa postimerkkivihkossa on vahva käsityön tuntu. – Ajattelin merkkejä tehdessäni omaa rakasta vanhaa ystävääni pohjoisessa. Ystävien yhdessä tekeminen oli merkkien lähtökohta. Pyrin tekemään pelkistettyjä kuvia, jotka koskettavat ja menevät ihmisten sydämeen," Pikkujämsä kertoo. Lue Matti Pikkujämsän haastattelu kokonaisuudessaan täältä>> 

Miten lähettää kortti?
Miten lähettää kortti?

Kauppojen ja Postien korttivalikoimista löytyy hurmaavia ystävänpäiväkortteja.  Kun haluat tehdä hyvää myös muille, valitse hyväntekeväisyyskortti. 
Hyväntekeväisyyskorttien postimaksu on valmiiksi maksettu ja ne voi postittaa mihin tahansa maailmassa.

Ihan erityisen kortin saat askartelemalla sellaisen itse, taiteellinen vaikutelma ja sanoma on vapaa. Muista postittaa itse askarreltu kortti kirjekuoressa, hinta on sama ja mahdolliset koristeet ovat kuoren suojassa.  

Mistä merkit ja kuinka löydät oikean postinumeron?
Mistä merkit ja kuinka löydät oikean postinumeron?

Kruunaa kortti kauniilla postimerkillä ja ilahduta ystävääsi. Postimerkkejä kuten korttejakin myydään posteissa, melkein kaikissa päivittäistavara- ja kirjakaupoissa.  Postikortit ja kirjeet voit pudottaa Postin kirjelaatikoihin tai jättää mihin tahansa postiin. Linkistä voit tarkistaa missä on lähin kirjelaatikko ja mihin aikaan se tyhjennetään posti.fi/postit.

Oikean postinumeron voit tarkistaa tästä.

Miten lähetän persoonalliset kortit netistä tai mobiilista?
Miten lähetän persoonalliset kortit netistä tai mobiilista?

Käytä itse ottamiasi kuvia tai valmiita kuva-aiheita. Lataa kuva, kirjoita tervehdys ja lisää osoitetiedot. Ystäväsi saa postiluukkuunsa oikean postikortin. Helppoa ja nopeaa!

Postin sähköisten palvelujen kirjautuneet asiakkaat saavat korteista 15 % alennuksen.

Lue lisää:
Postikortti netistä -palvelusta
Postikortti -sovelluksesta

Lataa maksuton sovellus:

Lataa Postikortti -sovellus ilmaiseksi Lataa Postikortti -sovellus ilmaiseksi