Postia sinulle | Postin palvelut

Paketillinen joulumieltä perille sutjakkaasti – näin se käy

18.12.2018

Joululahjojen lähettäminen alkaa käydä kaiken aikaa ajankohtaisemmaksi aaton häämöttäessä jo kulman takana. Postin pakettipalvelut ovat näppärä apu joulukiireiden keskelle, sillä paketin pystyy tekemään lähetystä vaille valmiiksi verkossa Posti.fi:ssä tai OmaPosti-sovelluksessa. Käytännössä se..

Joulunpunaa ja läsnäoloa - näin Posti.fi on varautunut jouluun

14.12.2018

Joulu on Postille vuoden kiireisintä aikaa, mikä näkyy myös Posti.fi:n kävijämäärissä: marras-joulukuussa verkkosivuilla on vieraillut noin 2 miljoonaa henkilöä kuukaudessa. Mutta miten Posti.fi on varautunut joulun vilkkauteen? Postin Asiakaskanavat-yksikön digitaalisten kanavien vetäjä Toni..

Hyvää joulua ja glögin tuoksua, toivottaa joulubotti

20.11.2018

Hyvää joulua ja glögin tuoksua! Mitä haluat tietää joulupostista? Näin Postin Joulubotti aloitti viime vuonna melkein 3 900 keskustelua Postin asiakkaiden kanssa. Myös tänä vuonna Joulubotti vastaa asiakkaiden joulupostikysymyksiin Posti.fi-sivustolla joulun ajan. 

Digipalveluja kasvokkain

16.11.2018

Saimme Jyväskylään ihan uudenlaisen postin. Koko myymälä kalusteineen uudistui, ja siellä on mahtava Smartpost-automaatti, 387 lokeroa. 

Minähän en jonota

22.10.2018

Oletko jo kokeillut ruokakaupan itsepalvelukassaa? Eka kerta vähän jännittää – mitenköhän se maksaminen hoituu? Lentokentällä lähtöselvityksen hoitaminen automaatilla on jo vanha juttu, mutta matkalaukku-tagin kiinnitys ja matkalaukun omatoiminen jättäminen hihnalle saavat pienen epävarmuuden..

Uusi volyymiennätys jouluna   -  37 miljoonaa pakettia perille

8.8.2018

Ennätyksellisen vilkas joulun verkkokauppa kasvatti Postin vuoden 2017 pakettivolyymin yli 37 miljoonaan pakettiin. Pakettivolyymi lisääntyi 9 prosenttia edellisestä vuodesta. Kiireisestä ajasta huolimatta kuljetusten laatu parani huomattavasti. – Verkkokauppa piristyi vuoden aikana, ja..